PRIMA Plast PV 5 mineral hegeszthető záró lemez

PRIMA Plast PV 5 mineral hegeszthető záró lemez

APP modifikált bitumenes, poliészterfátyol betétes, hegeszthető záró lemez

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely modifikált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és poliészterfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó oldalát vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására. A felső oldalán palazúzalék található, amely a nap UV sugárzásától véd.

Felhasználási terület: Az anyag használható lapos tetők víz elleni szigeteléséhez. Egyenes rétegrendű tetőszigeteléseknél felső rétegként, nagyobb igénybevétel esetén. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.

Csomagolás, tárolás: Az anyag tekercsenként műanyag szalaggal átkötve, raklapon zsugorfóliázva van. A tárolás, szállítás során a tekercseket véglapjukra állítva, eldőlés ellen biztosítani kell ! Nedvesség és sugárzó hő hatásától védeni kell!

1397Ft/m2

Műszaki adatok:

Szélesség: 1,0 m  (± 0,5 cm)
Hosszúság: 10,0 m (± 0,1 m)
Vastagság:  4,0 mm
Négyzetmétertömeg: 5000 g/m2
Hordozó: üvegfátyol
Hőállóság: + 130 °C
Hajlíthatóság: – 5 °C
Szakítóerő N/5 cm H/K: 700/550 N
Szakadási nyúlás: 30/30 %
Felület  (felül/alul): pala/ fólia