Prima Plast GV 4

Prima Plast GV 4

APP modifikált bitumenes, üvegfátyol betétes, hegeszthető szigetelő lemez

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely modifikált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és üvegfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó oldalát vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására. A felső oldalán finom homok hintés található.

Felhasználási terület: Az anyag használható az épületszerkezetek víz elleni szigeteléséhez. Talajpára, talajnedvesség és üzemi víz elleni szigetelésekhez 1 vagy 2 rétegben. Egyenes és fordított rétegrendű tetőszigeteléseknél alsó rétegként általános esetben. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.

Csomagolás, tárolás:  Az anyag tekercsenként műanyag szalaggal átkötve, raklapon zsugorfóliázva van. A tárolás, szállítás során a tekercseket véglapjukra állítva, eldőlés ellen biztosítani kell ! Nedvesség és sugárzó hő hatásától védeni kell!

914,4Ft/m2

Műszaki adatok

Szélesség:         1,0 m (± 0,5 cm)
Hosszúság:        10,0 m (± 0,1 m)
Vastagság:             3,2 mm
Négyzetmétertömeg:     4000 g/m2
Hordozó:              üvegfátyol
Hőállóság:             + 130 °C
Hajlíthatóság:           - 5 °C
Szakítóerő N/5 cm H/K:  400/300 N
Szakadási nyúlás:       2/2 %
Felület (felül/alul):      homok / fólia