MIDA TOP PV S4

MIDA TOP PV S4

SBS modifikált bitumenes, poliészterfátyol betétes, hegeszthető záró lemez

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely modifikált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és poliészterfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó oldalát vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására. A felső oldalán palazúzalék található, amely a nap UV sugárzásától véd.

Felhasználási terület: Az anyag használható lapos tetők víz elleni szigeteléséhez. Egyenes rétegrendű tetőszigeteléseknél felső rétegként, nagyobb igénybevétel esetén. Kellően nagy vastagsága miatt egyrétegű tetőszigetelés is készíthető belőle. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.

Csomagolás, tárolás: Az anyag tekercsenként műanyag szalaggal átkötve, raklapon zsugorfóliázva van. A tárolás, szállítás során a tekercseket véglapjukra állítva, eldőlés ellen biztosítani kell ! Nedvesség és sugárzó hő hatásától védeni kell!

1 521Ft/m2

Műszaki adatok

Szélesség1,0 m (± 0,5 cm)
Hosszúság7,5 m (± 0,1 m)
Vastagság4,0 mm
Négyzetmétertömeg5000 g/m2
Hordozópoliészterfátyol
Höállóság+ 100 °C
Hajlíthatóság– 20 °C
Szakítóerő900/900 N
Szakadási nyúlás 30/30 %
Felületpala / fólia