MIDA STANDARD PV S4 design

MIDA STANDARD PV S4 design

SBS modifikált bitumenes, poliészterfátyol betétes, hegeszthető záró lemez

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely modifikált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és poliészterfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó oldalát vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására. A felső oldalán palazúzalék található, amely a nap UV sugárzásától véd.

Felhasználási terület: Az anyag használható lapos tetők víz elleni szigeteléséhez. Egyenes rétegrendű tetőszigeteléseknél felső rétegként általános esetben. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.

Csomagolás, tárolás:  Az anyag tekercsenként műanyag szalaggal átkötve, raklapon zsugorfóliázva van. A tárolás, szállítás során a tekercseket véglapjukra állítva, eldőlés ellen biztosítani kell! Nedvesség és sugárzó hő hatásától védeni kell!

1 397Ft/m2

Műszaki adatok

Szélesség1,0 m (± 0,5 cm)
Hosszúság10,0 m (± 0,1 m)
Vastagság4,0 mm
Négyzetmétertömeg4000 g/m2
Hordozópoliészterfátyol
Höállóság+ 85 °C
Hajlíthatóság– 10 °C
Szakítóerő600/800 N
Szakadási nyúlás 2/2 %
Felületpala / fólia